Bow er et nytt byrå, men vi har 15 års erfaring med å bygge, forvalte og forstå merkevarer på vegne av ulike aktører. Vi har selv sittet på begge sider av bordet – både som kunde og som byrå – og har en helhetlig tilnærming til hvert prosjekt.

Vi liker utfordringer, små og store, og veileder og rådgir fra begynnelse til slutt. Vi vet av erfaring at de gode resultatene skjer når samarbeidet bygger på profesjonalitet, ydmykhet og gjensidig respekt. Jobbene vi gjør skal oppleves positive og verdifulle for alle involverte.

Aspelin Ramm

Alex Ark

SV

Alex Ark

Aspelin Ramm

Hjemmelegene

Att

Fjordfiesta

Innom

Innom

LK Hjelle

LK Hjelle

Oda

OBOS-bladet

OBOS-bladet

Oda

Oda

Stor-Oslo Eiendom

Oda

Unge funksjonshemmede

Pexip

Wanda

SV

Kunder

Oda, Obos, LK Hjelle, Att, Innom, Atelie, Fjordfiesta, Tanken, Wanda, Pexip, Aars, Aspelin Ramm, Ferd Eiendom, Evidi, Helseutvalget, Hjemmelegene, Höegh Eiendom, Operasjon Dagsverk, Pullman, Skogstad&Co, Stor-Oslo Eiendom, Nordic Light Festival of Photography, Magasinet Fotografi

Lyst til å jobbe hos oss? Vi ser etter deg som er selvgående, initiativrik og deler vårt høye ambisjonsnivå på kvalitet. Til gjengjeld får du utfordringer, handlingsrom og gode arbeidsbetingelser, slik at du kan utvikle deg og din karriere.